Korting zorgverzekering

Er zijn mogelijkheden om korting te krijgen op uw zorgverzekering. De meest voor de hand liggende is de collectiviteitskorting die u wellicht kunt krijgen via uw werkgever. Doordat uw werkgever voor meerdere personeelsleden tegelijk een zorgverzekering afsluit kan de zorgverzekering een korting geven. Dit kan aangezien er in een keer meerdere mensen worden verzekerd.

Collectiviteitskorting zonder werkgever

Als u nou geen werkgever heeft of u heeft een werkgever die niet doet aan collectiviteitskorting voor de zorgverzekering is er nog een andere manier en dat is een zorgverzekering afsluiten via UnitedConsumers. Door via UnitedConsumers een zorgverzekering af te sluiten kunt u ook profiteren van een collectiviteitskorting.

UnitedConsumers werkt namelijk samen met VGZ. Zodra er genoeg mensen een aanvraag voor een zorgverzekering hebben ingediend via UnitedConsumers kan er dus worden geprofiteerd van de collectiviteitskorting. U zult daarvoor dus wel moeten overstappen van zorgverzekering.

U hoeft zich overigens geen zorgen te maken over het feit of er wel genoeg mensen een zorgverzekering via UnitedConsumers aanvragen. Zodra u overstapt krijgt u de collectiviteitskorting. Dat kan dus behoorlijk gunstig zijn. U hoeft dus helemaal niet per se via uw werkgever een zorgverzekering af te sluiten om toch voor deze korting in aanmerking te komen. Houd er wel rekening mee dat er zorgverzekeraars kunnen zijn die met hun standaard premie toch goedkoper zijn dan de premie van VGZ na aftrek van de collectiviteitskorting.

Previous post:

Next post: